CLAThacker

don't just crack CLAT, come hack CLAT with us.

tejas sudhakar
  • Male
  • bangalare, karnataka
  • India
Share on Facebook
Share

Gifts Received

Gift

tejas sudhakar has not received any gifts yet

Give a Gift

 

tejas sudhakar's Page

Tejas sudhakar's Blog

Maths Important Quesions

Posted on January 25, 2017 at 6:48am 0 Comments

1. Speed of a man in still water is 5 km/hr and the river is running at

3km/hr. The total time taken to go to a place and come back is 10

hours. What is the distance travelled?

A.10 km

B.16 km

C.24 km

D.32 km

E.36 km

Answer & Explanation

Answer – D.32 km

Explanation :

Down speed= 5+3= 8

Up speed= 5-3=2

Let distance travelled = X

(X/8)+(X/2)= 10

X= 16 km

Total distance is 16+16=32

2. A boat running upstream…

Continue

Comment Wall

You need to be a member of CLAThacker to add comments!

Join CLAThacker

  • No comments yet!
 
 
 

Have Your Doubts Cleared!


It is never good to have doubts in your mind! Just ask a questions and the super intelligent CLAThackers, many of whom are writing CLAT this time and others who have cleared it already will answer your questions!

If you have doubts on logical reasoning or critical reasoning, ask here.

Legal reasoning doubts are answered on this thread!


Want to ask a GK question? try this thread!

Members

Photos

  • Add Photos
  • View All

Do you like CLAThacker?

© 2017   Created by Ramanuj Mukherjee.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service